Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur och om man påverkar andra människor med det man skriver är ju en intressant företeelse......


OM: Påverkan !

Påverkan
kan vara på
gott och ont

Påverkan
det viktigaste
att den finns
att några reagerar
ifrågasätter
kanske "attackerar"
eller kompletterar

Påverkan
är svår att mäta
hur gärna man än ville
vilka är med ?
vilka är mot ?
vilka bryr sig ?
vilka bryr sig....inte ?
vilka har tagit det till sig ?

Påverkan
ÄR viktig
KAN ge resultat
OM den är STARK ...........




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 13:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi blir alltid påverkade.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska