Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De skamlösa utsugarna kommer att försvara sej, som vanligt med att "alla gjorde ju så, inte bara han, eller inte bara hon" och kanske fortsättningen "han är så snäll hemma" Jo Men vidrig i samhället...


Skammens resultat




Nordeas resultat kom idag, det

Skulle vara en grund för stämning

För svindleri egentligen

”så mycket har dom stulit detta år”


Vi väntar fortfarande på när den första

Förtvivlade människan tar saken i egna händer

Och det blir troligen rätt snart

Rätt hårt

Och kanske på sätt rätt vist….

Åt de skamlösa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger
Publicerad 2011-02-03 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO