Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

munsår



tankar ännu ej
uttalade
i en skör verklighet

förser läppar
med sigill

hinnor
flyktiga

ger vika






Fri vers av evana
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-02 20:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
här önskar jag endast säga vad

tack
2011-02-07

  Jan Widströmer VIP
Det outtalade som början till det uttalade och ett tilltal (kanske?)
2011-02-06

    Max Poisé
ord är flöde!
det är sällan som i verkliga livet att betydelsen ligger å ordens vägnar! de ligger i kombinationen blott!

Snyggt!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana