Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SN-IKEA



Snikenhetens ansikte syns alltmer
På IKEAS grundare

Men han har gjort värre saker än det de berättar
Det är inte olagligt att ge sina leverantörer mer och mer jobb
Och när de har greppet så klämmer de åt
Tills det inte går längre

Sen går bolaget i konkurs helt enkelt
Och nån i IKEA sfären eller IKEA själva
Köper upp komkursboet för en spottstyver
Inte olagligt men är det moraliskt

Många är de, även rätt vana och stora företagsledare
Om gått i den fällan
Lite förvånande men icke desto mindre dålig moral
Och det till den leende pajaspelande ägaren
Så gjorde med TUA möbler i TIBRO som försvann
Och snart var en del i ”IKEA Buisness”

Så gjorde också EUROPA MÖBLER
Med ett företag från Delsbo
Och trästolar
De bokstavligt talat driver bolag i konkurs
Med ambitionen att ta över det senare
I vissa fall skulle det kallas stöld…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 00:29



Bookmark and Share


    Max Poisé
Moralen häcklar de som framgång bär! De är få som vandrat genom penningkorridoren med högburet hufvud!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO