Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek läker, förakt sårar


Silkeshandskar och taggtråd

Du gav mig silkeshandskar att trä på mina händer
lena svala smeker silkeshänder min kind

tröstar mig

jag lägger mina silkesbeklädda händer
mot mitt hjärta
känner hjärtslagen bulta mjukt mot silket

taggtråden som ännu gastkramar min själ
lättar en aning när den silkeslena värmen
sprider sig i mig

Jag kan leva med smärtan
från taggtråden
bara jag får behålla
dina
silkeshandskar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-02 21:51



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vilken härlig känsla den här dikten förmedlar..kan känna de silkeslena handskarna..som mjukt gör taggtråden mindre smärtsam. Tredje stycket förmedlar starkaste känslorna tycker jag. Bra!
2011-02-03

  Lars Hedlin
Mycket bra och berörande!
2011-02-03

  TT
...vackert och gripande...mycket bra...berör mig...gillar!!!
2011-02-03

  M.A.J.R
Så starkt! tycker verkligen om denna text. i hur du skriver får du mig att bara vilja läsa mer =)
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP