Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek


Nyvaken fyra på morgonen


Det finns en själ i dig
en omtanke och godhet
som får mitt inre att längta
efter dig varje dag

Du sitter nyvaken fyra på morgonen
jag vet att du ska åka till jobbet
du har tolv mil att köra
då vill jag du ska stanna

Vi ses snart igen
men tiden är lång
då det gått en dag
utan att jag fått kyssa dig

Hur kan mitt hjärta brinna så
Din godhet har smällt ner mina murar
rivit alla hinder att älska
som en hel kvinna




Fri vers av yta
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-03 04:38



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så vacker denna kärlek ändå kan vara...jättefint och bra skrivet;)
2011-02-04

  karenina VIP
så härligt, du fångar den där känslan på pricken!
2011-02-04

  •AW•
en underbar känsla förmedlad i dina rader
2011-02-03

  Yrre VIP
Så innerligt, kärleksfullt och varmt!!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta