Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Jag vet inte vilka ord jag ska välja,

vilken tanke jag ska följa,

vems tårar jag vill gråta.



Det ligger en själ här

- ensam, stilla

på mitt golv.

Den vill skrika med mig,

stämma upp i en kör av förtvivlan

och vrede.



Jag vet inte vems själ det är,


men jag väljer dess ord,

jag följer dess tankar,

jag gråter dess tårar.



Det ligger en själ på mitt golv,

ångestfylld och söndersliten.




Jag tror att den är vår.




Fri vers av Tymin
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-07 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin