Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet att det är kärlek
som brinner I mitt hjärta
Kärlek, åh underbara smärta
Som betyder allt för mig
Har hittat den I dig
Jag vet, jag vet
Försöker att förklara min kärlek,
och vill du inte höra?
Okej då ska jag inte störa
Men jag vet, jag vet
Jag vet att det är kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av i_jizzed_in_my_soul
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-03 18:32



Bookmark and Share


  lonely_on_a_island
Jag vet det
2011-02-03

  lonely_on_a_island
Detta är posei när den är som bäst
2011-02-03

    ej medlem längre
fint, vackert och berörande på ett sätt. *applåder* :)
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul