Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anorexi

Hon säger åt mig att inte ta den sista tuggan av maten, jag lyder henne
Hon är inte nöjd, mina revben sticker inte ut tillräckligt
Jag går till toan, stoppar fingrarna i halsen. Det bränns i strupen
när maten kommer upp. Hon spökar i min hjärna fett fett fett
kalorier och fett. Varje dag är en kantad väg mot nya problem
och nya frestelser. Jag kommer aldrig bli fri och hon kommer aldrig bli nöjd




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 20:57



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Om den handlar om dig så blir jag ledsen
Du ser så otroligt vacker ut
Rädda dig, du har hela livet framför dig
Kram
2011-02-23

    //Nikita
Anorexia nervosa är en seriös störning. Det är oftast något man får bära med resten av sitt liv. Men det betyder inte att man kan lära sig att leva med det och hantera.

Det gäller att vilja bli frisk och att våga ta emot den hjälp som finns. För man kan inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt, hur bra än man är.

Men annars så är det en bra beskrivning av dig.
2011-02-06

  lonely_on_a_island
NU BLIR JAG LITE LESSEN IGEN, NÄ JA SER EN FIN TJEJ SOM DEJ SKRIVA SÅNNA HÄRA SAKER!!(SLUTA UPP)!!! SEN SKA JA SÄJJA EN SAK, DE Ä FINT O VA FET, FRAMFÖRALLT Ä DE FINT O VA SEJ SJÄLV(OM MAN NU E FET) TÄNK VILKET GOTT(MUMSIGT) LIV DE SOM ÄR FETA HAR HAFT. HOPPAS DU LÄR DEJ EN LÄXXA AV MEJ
KRAMIS DIN , FÖRALLTID TROGNE, BÄRBEL
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul