Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Du vet att min trohet mot dig är sann. Ingen annan kan någonsin ha mitt hjärta aldrig - aldrig. Gud, varför måste man skiljas från en som man älskar så? Din kärlek gör mig på en gång till den lyckligaste och olyckligaste.
Älska mig idag, igår.

Min tårfyllda längtan efter dig - du - mitt liv - mitt allt, farväl.
Fortsätt älska mig, misstro aldrig den mest trogna hjärta du är.

Föralltid din
Förallltid min
Föralltid vår




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul