Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Var är du?
Jag tänker på dig
Sitter för mig själv
Pratar med månen
Och hoppas att du sitter på andra sidan
och pratar med mig också
Är jag dum som sitter ensam
Och pratar med månen?
När solen går ner är det någon
som pratar med dig
Det är jag som sitter för mig själv
Och pratar med himlen
Jag saknar dig, jag vet att du är
någonstans där ute, långt borta
Jag vill ha dig tillbaka




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-04 14:31



Bookmark and Share


  F.
Träffsäker. Befogade applåder!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul