Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rasistiska dikten

Här luktar det dött kött,
Det är du som har fötts,
Ditt feta flytning barn, ge
mig pepparn. Fy fan, jag fick bara
örtkryddor, Dåså, Bo i era hyddor.
Nej du får inte mina växelpengar,
Ha ha ni har inga dubbelsängar!
Jag är rik, solariedagar och lyxmiddagar,
Ni har inga ölmagar!!
jag lever livet i Sverige på nattklubbar,
Hur har ni det i era städskrubbar?
Nej jag är inte mörk, jag lever i ett land
där det finns björk! Nej mitt kära flyktningbarn
jag har inte hiv, jag har ett toppen liv.
Kom inte hit med din huggarkniv, va ej så aggressiv
Tro inte att du är en ganster, du fritiden gullar du med
din guldhamster.
Åk tillbaka vi gillar ändå inte eran shish kebab, din arab
nej bangladesh är inte vår huvudstad
ledsen ali att du inte har något föräldraskap, men i
sverige har vi ändå samhällsgemenskap!!




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 23:17



Bookmark and Share


    L e e
Vilken kul text, när jag läser den känns det som att den bör läsas högt. Det som var bra med din text är hur du leker med bilden av en stereotyp, framställningen är ganska rolig.
2011-02-04

  lonely_on_a_island
jaa har två saker att säja te dej. 1; du har en väldig mångfalld (hehe) i ditt diktskriveri men jaa blir lessen när du har så mkt hat inom dig<3
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul