Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

Lever i fel tid
Framtiden väcker oroliga känslor
Får mig att irra omkring i en tid
Som inte ens existerar

När min själ blir alltför vilsen
blir det förflutna såsom en trygghet
Något som man kan hålla fast vid
I motvind
Men som däremot kan bli ett hinder
I medvind

Jag kommer inte till min rätt i något av dessa två tidevarv
Och glömmer då att det faktiskt finns ett tredje:
Nuet




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 22:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant så, bli ett med nuet.
2011-02-07

  Lasseman VIP
En väldigt bra text, som jag tyckte om att läsa och sätta mig in i.. applåder
2011-02-04

  Quasimodo
Ett fint och starkt uttryck för den vilsenhet som kan uppstå i tillvaron och för det som är alldeles tydligt och klart i nuet!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul