Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akne


Dessa röda prickar
Alla överblickar

Dem syns mer när du är blek
eller dem är i jättestorlek

Du kan bli mobbad av ditt ungdomsgäng
men snälla va ej så fåfäng

I kärleken finner du lycka
lyssna på mig tonårsflicka




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 20:44



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Jaaa många är det som kämpat
mot finnar och blemmor som frodas
i tonnåren. De försvinner för det
mesta... tursamt nog. Träffsäker dikt,
bra beskrivet!!
2014-10-24

    //Nikita
Väldigt skickligt rimmat!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul