Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske ändå..... så....


Gjorde vårt upprop verkan


Gjorde vårt upprop verkan

Ministern talar om det höga elpriset

Och om att kräva viss sänkning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 10:25



Bookmark and Share


  walborg
Verkar som om flera har fått nog av utsugeriet och en grupp har reagerat samfällt med analys och uppvaktat Maud O som tog tag i en tamp ....få se vart det leder.
2011-02-06

  Bibbi VIP
Hoppas så.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO