Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett under


Det är ett under

Att hon lever

Ett under liv…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO