Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin är för livet



Fantasin är för livet som en krydda för maten....

Underbart i lagom mängd men förstör mer och tar över allt,

Om det är för mycket...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO