Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som "emo"

Sluta kalla mig för emo för att jag lyssnar på My Chemical Romance,
Jag är inget emo för att jag klär mig i helt svart och kanske lite rött eller
någon annan färg ibland. Ok jag kanske skär mig i handlederna och är
deggip, osocial och hatad. och ja, jag gillar killar med smink och nitkläder,
det är sån jag är.

Jag är trött på att känna att jag inte passar in och jag är helt enkelt
desperat att hitta någonting mer i den här värld innan mitt liv är
över. Jag är fast i en värld som jag hatar, jag är trött på alla omkring
mig, deras fejk leenden och korkade lögner. Inuti blöder jag.
Ja, det här är alltså mitt liv i en dikt.




(Om du känner igen dig skicka gärna ett mejl, skulle behöva någon att
dela tankar med)




Fri vers av i_jizzed_in_my_soul
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 22:16



Bookmark and Share


  lonely_on_a_island
hej
väldigt rörande dikt, ja vill järna jälpa dej för ja ää rädd att du ska göra nått dumt. ja hoppas alla dumma människor slutar dumma sej, de ää så dumma för de tänker inte på att andra människor blir lessna och faktiskt kan gråta av vad de säjer.
emejla gärna mej, jaa pratar om du vill de. XOXO
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

i_jizzed_in_my_soul
i_jizzed_in_my_soul