Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SODEXO levererar säger dom


SODEXO levererar säger dom
Till faktiskt avlidna människor
Och tar betalt av landstinget
Hur går det till?
”Vem skriver på” och ”vart”

Det är sånt som kallas ”privata initiativ”
Eller hur var det nu Maud?
Läkare (I SKÅNE) tar betalt för besök som ej gjorts
SODEXO ”leverarar” till de som dött
Man undrar vart bara?

Vad har vi mer för ”privata initiativ” som ”vissa”
Lovordar så högt…
Och desamma som lovordar det
”FÖRFÄRAS” över när det händer såna saker




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-02-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO