Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se 5 män har du haft


”Se 5 män har du haft

Och den du nu har är inte din man”

Sa JESUS till en kvinna vid Sykars brunn




Nu verkar hon finnas i verkligheten

”5 män har hon haft”

Men sen: ”Alla dessa är nu döda”

Och hon misstänks ha mördat dem alla

En gammal tant, lite som ”arsenik och gamla spetsar”




Hon är i alla fall änka, 5 ggr om

Och vissa dödsfall är inte ens utredda

Och var annat än i USA händer sånt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 00:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tur att Lill-Babs är snäll.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO