Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Natt

och jag kan inte sova

förrän djuren därute
slutar att andas

på andra sidan
fönsterrutan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP