Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att möta ditt kön


Det är dags igen


din unkna andedräkt

ditt hårda kön

dina behov



jag öppnar inte ögonen

jag öppnar inte hjärtat

jag öppnar inte själen


jag öppnar bara mitt sköte




du får min kropp

men inte mig

inte mina kyssar

inte min lust



det är dags igen



jag längtar tills det är över...



















Fri vers av Humleblomster
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-04 08:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, tragiskt, svart, känslolöst (positiva känslor, alltså), men ändå hoppingivande när det är över.

Bra förmedlat kring detta fenomen, just denna vinklingen ser man inte särledes ofta i dikt, här.
2011-02-14

  lilla t
fy, eller oj vilken smäll på käften text.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Humleblomster