Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd

 

 

Likt en dömd

som straffas

spetsas jag

av ditt kön

natt efter natt

 

och mitt brott:

jag är din fru...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Humleblomster
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humleblomster