Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

 

 

Jag förlåter dig

din otrohet

dina missbruk

ditt svek

dina lögner

 

 

jag har så lätt att förlåta

men förlåter aldrig mig själv

för att jag förlåter dig

så lätt...

 

 

 

 




Fri vers av Humleblomster
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humleblomster