Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville

 

 

 

Du ville få visa mig

att jag var en kvinna

värd att älskas över allt

en kvinna att hedra och

vara trogen mot

 

Du ville läka mina

själsliga sår genom

kärlekens helande kraft.

 

Du ville älska hett i takt

med vågornas brus

bedyrade du om och om igen

och jag föll till slut för dina ord

och ville jag med

 

Jag började att längta och hoppas

att det fanns en ljus framtid

även för mig

 

Då ville du inte längre...

 

 

 

 

 




Fri vers av Humleblomster
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-13 13:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vissa spelar på ord, men sen mindre värda än de enskilda bokstäverna de sades uppenpå.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Humleblomster