Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är inte skönhet en gåva...




Naken

 

 

Naken och sårbar

hör jag dig komma

 

ånej!

 

min hjärta hoppar till

mina muskler stelnar

 

snabbt!

 

måste hitta något

att dölja mig med

 

skynda!

 

måste hitta något

att skydda mig med

 

fort!


du får inte se mig

avklädd och blottad

 

jag vill inte

att du vill ha mig

 

 

för du struntar i

om jag vill ha dig

 

 





Fri vers av Humleblomster
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-07 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humleblomster