Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väns råd





-Lever du ditt drömliv?, frågar du.

Jag svarar att jag inser att jag inte ska
vara så girig i livet, att man inte kan få
allt man vill.

Att man kan vara lycklig om man är
nöjd med det man har.

-Nöj dig inte med mindre än din dröm, svarar du.


Hur ska jag kunna följa ditt råd
när min dröm är

du...?











Fri vers av Humleblomster
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 12:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Likt att leva i dvalan, inser jag efter en tids drömlös sömn, att jag blivit drömt av någon


Kan det vara du?


Äsch, skojar

fint skrivet
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Humleblomster