Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hink med sjuka

En hink
Full med svart målarfärg
Balanserar på en kant

Plötsligt snubblar jag
Hinken ramlar ner
Färgen rinner ut

Allting färgas svart
Blir fläckigt
Eller dränks helt och hållet

För hinken var full
Av en fruktansvärd sjuka

Svartsjuka




Fri vers av Mönster
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster