Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under huden



nu
nästan innanför

med
en längtan att
få ihop evigheten

ett spektrum
undanskymd

i en
fullbordan




Fri vers av evana
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-04 13:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser stickan sakta föras till ljuset
ser det vackra ögonblicket där lågan vaknar

tack vackerskriverska
2011-02-07

  Jan Widströmer VIP
Förhoppning tycks mig
2011-02-06

  aol
underbart skaldat
2011-02-04

  Quasimodo
Känns som något som väntar på att få slå ut i full blom!!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana