Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske Lena får träffa Tage och Monika, och Per och Allan nuHon avled inatt fick jag nysss veta


Lena sjunger

"...– I mitt sätt att se på teater och film är det hon och Allan Edwall som är de stora genierna, föredömena, i sin enkelhet och generositet. Icke poserande utan genuin som skådespelare och människa." Börje Ahlstedt om Lena Nyman

Några sånger med Lena...

(klicka bara på länkarna så kommer du dit..)

 

Visst gör det ont när knoppar brister

Lena Nyman sjunger Karin Boye

 

http://www.youtube.com/watch?v=Re_V55M44OY

Lena Nyman som Lovis sjunger Vargsången, från filmen Ronja Rövardotter

http://www.youtube.com/watch?v=nL1tA9NP7f8

 

Lena Nyman och Tage Danielsson sjunger

Släpp fångarne loss det är vår, Skalden Bírger Sjöbergs visa,

ur filmen med samma namn som visan. Filmklipp..

http://www.youtube.com/watch?v=2WKoEzxd9zQ




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 2280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-04 14:40



Bookmark and Share


  aol
tack håller med dej till fullo
2011-02-15

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.

Tack, tack, tack!!!
2011-02-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint livscollage av Lena.
2011-02-07

    tramp
snygg vinkling av vår duktiga Lena.
Karin Boye visan tilltalar mig mycket.
2011-02-05

  Ninananonia VIP
Ja tack min vän.


Hon var en otroligt duktig skåderspelerska.
2011-02-04

  Maria Thunholm
Kanske roar dessa stora skàdespelare "vàr herre" i himlen... Jag visste inte att Lena N. hade avlidit... Men hennes själ finns kvar i filmerna och musiken...
2011-02-04

  Annie b'larsson VIP
Hjärtligt tack, för denna utmärkta idé!
Har lyssnat på en av länkarna.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)