Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus...

Här skrivs så mycket om religion och tro
och många menar att just de kan och
vet bäst hur man får till sin clou!

Men Jesus hade ju bara ett budskap:
Se på folk, som du möter, som en syster eller en bror
det är väl på det synsättet, som alla förhållanden
sen hänger ihop och beror... .. .




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-05 01:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så!
2011-02-07

  ULJO
Ja störst av allt är kärleken
2011-02-07

  Michaela Dutius
Ja den som tar det budskapet till sig lever evangelium
2011-02-06

  Eaglemountains VIP
Visa ord, Ewa-Britt

"Men Jesus hade ju bara ett budskap:
Se på folk, som du möter, som en syster eller en bror"

Kärleken är störst!
2011-02-05

  Mr Lindemann VIP
Här har så Ewa - Britt på sitt alldeles eget sätt, så satt pricken på, ett sätt att vara på. Det som så, är då något att ta fasta på
2011-02-05

  Ezmeralda VIP
Visst du har prickat rätt Ewa.
2011-02-05

  Hawk
Mycket, mycket bra och tänkvärt!
2011-02-05

  Johan Bergstjärna VIP
Viktig visdom, tack!
2011-02-05

  Anders Nordlander VIP
skulle tro det...
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt