Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slöseriet på liv


Broarna i Madison county
Såg den förundrades över slöseriet på liv....
och att de så ofta är det "man ska" göra
inte det man vill göra "som segrar"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 00:19



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Det var ett stort wow när jag avslutade mitt läsande av denna text!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO