Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skrivs spaltmeter


Det skrivs spaltmeter om
Och göres
TV-program i legio
Om terrordådet 11/9
Som amerikaner m fl kallar ”911”
Inte ens datum kan man uttala eller skriva
På ett normalt sätt…

Men få utom de närmaste gråter
Om de mer än miljonen
Som amerikaner med allierade mördat i Irak
Och Afganistan
På dåren Bushs order
Bush = århundradets värste mördare

Och amerikanerna vältrar sej i denna historia
Man spelar gärna dramatisk musik till på dessa
”Dokumentär filmer”
Och man talar om hur ”synd det är om”
De stackare som drabbades
Men skänker aldrig ens en tanke
På de utan nåt som helst kvar att leva för
I de stater som amerikanerna våldtar
Med sin övermakt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-26 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO