Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar



i stillhet
när vinterns hölje
skingras

bara rörelsen
essensen av dig

fritt hängande




Fri vers av evana
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt målande.
2011-02-20

  Lena Själsöga Keijser
droppar
är vackra sånger
essensen
är
är

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-07

  Jan Widströmer VIP
Dropplikt fångat i formen och till innehållet
2011-02-06

  Ola Rydberg
Vackert
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana