Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utplanteringar


Vi ar talat om den ryska björnen

Nu talar man om

Den ryska vargen som ska

Planteras ut



Ser fram emot att se de planteras ut i mälardalen

Södra mellansverige och västkusten

För ”där har de ju inga alls”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-02-24 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO