Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav henne en sten


Jag gav henne en sten
För stenen består
Blommorna vissnar
Kärlek förgår
Oftast

Men stenen blir kvar
I kanske miljoner år efter
Liksom miljoner år innan
Oss
Frågan blir nog mer
”vem ger vem”?
och
”Vem tar vem”?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO