Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Verkligheten försvinner när man sover
Och jag kan fly, för en stund
Men verkligheten har inte försvunnit
Bara för att man sovit en blund




Fri vers (Fri form) av Phräyah
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phräyah
Phräyah