Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kopp te

Det sticker i min hals
när röd, kryddig vätska
värmer mig inifrån

Ljudet av smattrande tangenter
blandas med droppande regn
Natten är evig, dagen avig
Klockan tickar vidare

Jag är nöjd med mitt liv
Måste allt förändras
och börja från början
om och om igen?

(imorgon är en ny kopp te)




Fri vers (Fri form) av Phräyah
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phräyah
Phräyah