Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Gråtonad, morgonfärgad, död
Blodåder blå, lättnad röd
Hoppar, söker, flackar, ber
Drar med penseln, fastnar, ler
Hittar slutet, stannar, drar
Aldrig mera lämnad kvar




Bunden vers (Rim) av Phräyah
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-30 19:31



Bookmark and Share


  Infantil
Men alltså. Det här är så fruktansvärt fint. Så träffande, r ä t t, det bara fastnar.
2013-02-05

  Daniela I
Älskar detta kort men fasinerande
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Phräyah
Phräyah