Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskan

Min ilska föds med att jag slår mig själv och viskskriker tills halsen förstörs.
Min ilska föds med att jag bara vågar vara konstruktiv utåt och destruktiv inåt.
Min ilska föds!




Fri vers av Phräyah
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-11 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phräyah
Phräyah