Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuphavskrig

Djuphavskrig
Du har ingen jävla själ
Evolutionsstrid
Är det mig du vill ha ihjäl?

Din nya kofta
Den har du på tok för ofta
Hårt som de orden slår
Så djupa, är mina sår

Jag vill hugga oss alla
med den slöaste kniv
Kanske att jag sedan vågar falla
Fly, från detta slöseri




Bunden vers (Rim) av Phräyah
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-03 18:16



Bookmark and Share


  papperstrana
Jag har i princip aldrig läst en dikt med rim som jag fastnat för som det här, himla fint!
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Phräyah
Phräyah