Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kamp



En kamp på liv
Och död
Mot kroppens angrepp på sej själv
Och framtiden
Ett inbördeskrig
utan vinnare
Men kanske en viss fördröjning....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO