Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In memoriam

Jag tänker på dig så ofta.

 

Verkligheten balanseras av minnen och drömmar.

Tårar som inte hinner nå formen av en droppe.

Faller som sylvassa tappar mot marken.

Och de försvinner aldrig.

 

Du kommer inte tillbaka.

 

Knappt ens i drömmen längre.

Och ditt minne suddas ut av mina tårar.

 

Ändå tänker jag på dig.

Och jag ser.

Men jag känner ingenting.

Bedövad av sorg

 

sänks jag in i mardrömmen

och jag ser dig kämpa för ditt liv

 

Vaknar med tårar av blod

och vattenfyllda lungor.

 

Saknar dig.

 

 




Fri vers av Hélène
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-12-11 23:56



Bookmark and Share


  Dan Linder
...men ändå lite hoppfull att vederbörande ska komma tillbaka. En gravsten över en död relation eller en person. Innerligt och hjärtenära.

Och som den språkmumrik jag är: in memoriaM. M på slutet. :-)
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn