Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kram



En kram
En kram säger mer än ord

En kram
En till
En lång

En varm
En öm
En skön
En kärleksfull

KRAAAAM




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-06 00:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-02-06

  Bibbi VIP
Applåd!!!
2011-02-06

  Sabina "ops"
så sant en "kram" är och kan betyda så mycket
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO