Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovälkommen gäst

En ovälkommen gäst
smög sig med hem
från kvarterskrogen
på fredagskvällen

Mig ovetande stannade
han kvar över natten
Gömde sig antagligen
i en garderob men
framåt morgonen
gav han sig till känna

Hela lördagen plågade
och trakasserade han mig
Jag hotade och svor,
bönade och bad att
han skulle försvinna
Ändå stannade han

Först den gångna natten
har han till min
lättnad gett sig av

Hans namn var Ågren
Om han visar sig igen
blir han polisanmäld
för hemfridsbrott




Fri vers av ghost
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 08:41



Bookmark and Share


  * MARY *
den va braaaa;)
2011-02-13

  Kalle.O
Jaså, han har hittat hem till dig också...
2011-02-06

  Peter Olausson VIP
otrevlig typ! Men han gav dig anledning att skriva en träffande text!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost