Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terrorbalans minns nån det




INGEN talar längre om terrorbalans

De unga har aldrig hört ordet

”vad är terror”

”vad är balans”


Frågan är kanske om terrorn blivit mindre

Sen den tid då uttrycket myntades

På 60 talet….

Jovisst har det blivit bättre

Men det är nya områden som terroriseras


Afrika och Sydamerika är bättre

Men det är nya områden som sagt

Ny slags terror

Även om Chile är ”fritt”

Så är det knappast fritt i Irak än

Eller Iran

Och den beryktade terrorbalansen känns inte

Som om ”bomberna” kan skjutas nästa vecka…

Men ingen talar om det kanske just därför

Är det lika farligt för världen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO