Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmäl alltid försäkringskassan


Anmäl alltid försäkringskassan till…. Ja vaddå….

Var anmäler man en självgod myndighet?

Med självgoda människor

Som tror sej vara lite förmer än andra och som utreder hur de ska stoppa ”hoten” hellre än att

göra nåt åt, grogrunden till dessa…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-02-08 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO