Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Da Capo!

Musik är en gåva
som en skänk ifrån Gud
och njutning och tillfredsställelse den ger
utan att någon tycker att otrohet sker
för är man två eller fler, som den delar
den samvaron ännu mera helar
och en stund för mycke aldrig felar...
och den sin konst så väl fördelar
att alla, som lyssnar tycks bara få:
Fler och mer och mer fördelar!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka kloka, sanna ord du här förmedlar!


"Musik är en gåva
som en skänk ifrån Gud

den samvaron ännu mera helar"


@nn
2011-02-09

  Michaela Dutius
så sant så sant du kloka Ewa
som vet hur man ska leva
i mot och medgång
ta livet med en sång
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt