Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vetande

Vet jag att jag
vet det jag vet
eller tror jag bara
att jag vet?

Vet jag hur mycket
jag inte vet eller
tror jag att jag
vet mer än jag vet

Det vore bra att
veta exakt hur
mycket jag vet,
hur mycket jag
tror att jag vet
och hur mycket
jag inte vet men
det är omöjligt

Så jag får leva
i ovetskap om
mitt vetande

Mer än så
vet jag inte

Nu vet ni det




Fri vers av ghost
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 13:44



Bookmark and Share


  Kalle.O
Finurlig och aningen förvirrande...
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost