Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Fönster mot Världen

I Ett Fönster mot Världen
Bakom
Gula Gardiner
och en krukväxt
med Törstiga blad
Slokar som tulpaner
Instängda med
extremt lite vatten
Människor kommer och går
med Kassar fån Ica
Som Lyser vita mot marken
Som är grå som bänken
i Parken




Fri vers av Yarissa
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 17:27



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Trevlig text och mycket läsvärd.........uppbrott är alltid ångestfyllda
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa